Hej,
Mam pewien dylemat i potrzebuję Waszej opinii. Czy lepiej zainwestować w meble na wymiar, które będą idealnie pasować do mojego pomieszczenia, czy może lepiej wybrać gotowe meble z salonu? Co sądzicie? Jakie są Wasze doświadczenia w tej kwestii?
Dylemat: Meble na wymiar vs gotowe - Co wybrać?
W tym dziale dyskutujemy o wszystkim i o niczym. Poruszamy tematy z różnych dziedzin, dzielimy się wiedzą, pomagamy i po prostu rozmawiamy 

Re: Dylemat: Meble na wymiar vs gotowe - Co wybrać?
Post autor: nata88 »
A czy ktoś z was może kupował krzesła nowoczesne drewniane u firmy Unodesign? Tak pytam, bo właśnie szukam czegoś odpowiedniego do mojego salonu/ jadalni... Na pierwszy rzut oka ich meble wydają się solidne - co wy na to?
Post autor: kondziaa »
To przykładowo mnie teraz zainteresowała szafa do przedpokoju u firmy Jurpol Meble. Z tego co zdążyłam się dowiedzieć, to oferują oni naprawdę świetne produkty, sprawdzonej jakości. Czy ktoś z was może korzystał z ich usług? CO możecie napisać na ich temat?
Post autor: melkaa »
Wiecie bywa różnie, dlatego według mnie może się wam przydać również namiar na firmę Bimeb kóra oferuje między innymi prowadnice dolnego montażu oraz najróżniejsze artykuły do mebli. Solidne i stosunkowo niedrogie.