mieszkanie na sprzedaż - rynek wtórny
W tym dziale dyskutujemy o wszystkim i o niczym. Poruszamy tematy z różnych dziedzin, dzielimy się wiedzą, pomagamy i po prostu rozmawiamy 

- Telimena-78
mieszkanie na sprzedaż - rynek wtórny
Post autor: Telimena-78 »
Chce znaleźć mieszkanie na sprzedaż na rynku wtórnym. Szukam póki co sama, ale potrzebuję od Was podpowiedzi: na co zwrócić uwagę przy oglądaniu takich mieszkań? Co jest najważniejsze do sprawdzenia? Podpowiecie mi coś? Chodzi o to żeby się nie dać oszukać.
Re: mieszkanie na sprzedaż - rynek wtórny
Post autor: kwiatek »
A sprawdzałaś też oferty z rynku pierwotnego? Bo można znaleźć naprawdę ciekawe. Na przykład na śląsku w Smolcu na osiedlu Przy Lesie dostępne są zarówno bezczynszowe mieszkania, jak i domy szeregowe, zerknij sobie - https://www.osiedla-sogo.pl/smolec . Ciekawe położenie, bo blisko lasu, bardzo kameralne osiedle, myślę że dobre miejsce dla osób poszukujących spokoju
Re: mieszkanie na sprzedaż - rynek wtórny
Post autor: najaare »
Cześć, zastanawiam się na przykład, jak ma wyglądać wiele spraw, w tym co mogę w domu dla siebie zrobić. I mam nadzieję, że wy również wiecie, co porobić. Wstępnie na przykład olej do mebli ogrodowych to dla mnie zagwozdka. Może warto to przemyśleć? Coś sobie powiedzieć?