Panele do domku

W tym dziale dyskutujemy o wszystkim i o niczym. Poruszamy tematy z różnych dziedzin, dzielimy się wiedzą, pomagamy i po prostu rozmawiamy ;)
Awatar użytkownika
Flora1975

Panele do domku

Post autor: Flora1975 »

Zwracam się do Was z pytaniem dotyczącym paneli podłogowych do domku letniskowego. Mam problem z ogrzewaniem, jest dość słabe, więc zależy mi na panelach, które będą dobrze trzymały ciepło. Czy możecie polecić jakieś konkretne rodzaje paneli, które sprawdzą się w takich warunkach? Na co powinnam zwrócić uwagę przy wyborze? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie sugestie i rady.
jakzaczaraowana

Re: Panele do domku

Post autor: jakzaczaraowana »

Czy pompy do wody porządnej jakości trudno jest dostać? Kupiliśmy już dwie, jedna wytrzymała rok, druga następne dwa lata i wszyscy nam mówią, że to zdecydowanie za krótko, zwłaszcza że co roku robimy odpowiednie konserwacje i sprawdzamy, jak ogólnie z niej korzystać. Macie jakieś porady dla nas?
mytarko

Re: Panele do domku

Post autor: mytarko »

Szukam rozwiązań dla mojego domu i na pewno interesuje mnie stiebel eltron premium partner , bo wiem, że oni zajmują się montażem nowoczesnego ogrzewania, czy instalacjami wodnymi. Moim zdaniem ich pompy także są dobre jakościowo. Dobrze jest ich wybrać.
ODPOWIEDZ