Na jaki sprzęt powinnam postawić, żeby nie był kosmicznie drogi ale też był na tyle solidny żeby nie lądował co chwilę w serwisie?
Jestem na etapie wyposażania małego bistro, ostatnio upatrzyłam sobie zmywarkę od Winterhalter więc to już mam. A co z resztą sprzętów? Co się u Was sprawdziło?
Sprzęty dla gastronomii
W tym dziale dyskutujemy o wszystkim i o niczym. Poruszamy tematy z różnych dziedzin, dzielimy się wiedzą, pomagamy i po prostu rozmawiamy 
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktualności
- ↳ Finanse
- ↳ Firmowa strona
- ↳ Inne tematy
- ↳ Inwestycje
- ↳ Lokal firmowy
- ↳ Deweloperzy
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Przemysł
- ↳ Logistyka
- ↳ Szkolnictwo
- ↳ Porady
- ↳ Reklama zewnętrzna
- ↳ Sklepy internetowe
- ↳ Sklepy BHP
- ↳ Usługi
- ↳ Usługi informatyczne
- ↳ Artykuły biurowe
- ↳ Artykuły papiernicze
- ↳ Ogłoszenia PRACA
- ↳ Opinie o firmach