usługi BHP dla firm

W tym dziale dyskutujemy o wszystkim i o niczym. Poruszamy tematy z różnych dziedzin, dzielimy się wiedzą, pomagamy i po prostu rozmawiamy ;)
Awatar użytkownika
dobieslaw1978

usługi BHP dla firm

Post autor: dobieslaw1978 »

Witajcie forumowicze. Powiedzcie mi, czy korzystaliście kiedyś z profesjonalnej obsługi BHP we Wrocławiu? Ja akurat mam nadzieję znaleźć odpowiedniego partnera, który zapewni mi kompleksową i skuteczną ochronę pracowników oraz spełni wszystkie wymagania prawne. Podpowiecie mi, na co powinienem zwrócić uwagę? Z góry dziękuję za wszelką pomoc i cenne wskazówki. Pozdrawiam serdecznie!
Rambo

Re: usługi BHP dla firm

Post autor: Rambo »

Zlekceważenie potrzeby stosowania odpowiedniego wyposażenia ochronnego jest jednym z najgroźniejszych zaniedbań w zakresie BHP. Każdy pracownik powinien być wyposażony w odzież i sprzęt ochronny dostosowany do specyfiki wykonywanych zadań. Informacje na temat odpowiedniego wyposażenia ochronnego i jego znaczenia dla bezpieczeństwa można znaleźć tutaj https://wiadomosci.olsztyn.pl/5-razacyc ... ej-firmie/ i to nie tylko zabezpieczenie przed urazami, ale także obowiązek pracodawcy wynikający z przepisów prawa pracy.
bezimienna

Post autor: bezimienna »

Lubię po prostu szukać dobrych rozwiązań dla mojej firmy, tak by pracownicy czuli, że są zaopiekowani, dlatego też zaczęłam rozważać dodatkowe wyposażenie przeciwpożarowe. Zrobiłam sondę i wiem, że prądownica by się przydała. Mam nadzieję, że powiecie mi, gdzie ją mogę dostać ogólnie?
natx

Post autor: natx »

Ja korzystam z usług Wrocławskiej firmy Elmar to firma BHP , która zapewnia bezpieczne i jakościowe artykuły jak i odzież roboczą. Testowałam wiele rozwiązań i tylko te od Elmaru spełniają moje oczekiwania
Alicja2024

Post autor: Alicja2024 »

Hej, ja ze swojej strony polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam z www.webszkolenie.pl i jestem zadowolona :)
ODPOWIEDZ