Co ci się podobało w Hiszpanii?

W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat znanych nam firm. Chcesz się dowiedzieć które firmy są godne polecenia, a których należy unikać? Wejdź tutaj!
toxatyt

Co ci się podobało w Hiszpanii?

Post autor: toxatyt »

Witam wszystkich, myślę o wyjeździe na wakacje do Hiszpanii w najbliższej przyszłości, ale chciałbym się od Was dowiedzieć, co Wam się podobało w Hiszpanii?
katana29

Re: Co ci się podobało w Hiszpanii?

Post autor: katana29 »

Hiszpania jest pełna zabytków, od starożytnych ruin rzymskich po średniowieczne zamki i arcydzieła architektury Gaudiego. Barcelona z Sagrada Familia i Granada z Alhambrą są po prostu niesamowite. Podobał mi się hotel, który zarezerwowałem tutaj https://krok-travel.pl/countries/hiszpania/. Hiszpania ma wszystko, od słonecznych plaż Costa Brava po malownicze góry Sierra Nevada. Piękne winiarnie i zielone krajobrazy czynią ten kraj atrakcyjnym także dla miłośników przyrody.
zazajoj

Re: Co ci się podobało w Hiszpanii?

Post autor: zazajoj »

Po długim namyśle zdecydowałem się wybrać Egipt zamiast Hiszpanii. Wybór ten został podyktowany kilkoma czynnikami, które sprawiły, że Egipt stał się dla mnie na ten moment bardziej atrakcyjną opcją. Zawsze marzyłem, aby zobaczyć te zabytki na własne oczy i zanurzyć się w starożytnej kulturze, która pozostawiła tak głęboki ślad w historii świata.
ODPOWIEDZ