Opinie o Comkon Komputery Oprogramowanie
W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat znanych nam firm. Chcesz się dowiedzieć które firmy są godne polecenia, a których należy unikać? Wejdź tutaj!
-
Lucjan
-
malinkaa
Re: Opinie o Comkon Komputery Oprogramowanie
Post autor: malinkaa »
Nie znam. W każdym razie na pewno każde oprogramowanie warto przeanalizować i dopasować do swoich potrzeb. Mój brat ostatnio w swojej firmie wdrążył Microsoft Azure i jest mega zadowolony. Teraz dużo łatwiej mu przechowywać dane. Mało tego Azure oferuje wiele jeszcze innych rozwiązań, typu tworzenie wirtualnych sieci, czy obsługę narzędzi deweloperskich , multimediów.
-
nicolaa
Post autor: nicolaa »
Dobre oprogramowanie to faktycznie podstawa każdej firmy. Jak chodzi o mnie to wpadł mi w oko system Atom ERP https://atomerp.pl/ wydaje się być wyjątkowy i daje wiele możliwości, funkcji. Dlatego tak sobie myślę, że u mnie go wdrążę i go przetestuję.
-
mattaa
Post autor: mattaa »
Mam pytanie o to, jak się szkolicie w rozwoju firmy budowlanej. Zastanawiam się na przykład czy kurs kosztorysowania robót budowlanych warto zrobić, a jeśli tak, to u kogo i dlaczego. Dodam może, że sama nie jestem przekonana do stosownych rozwiązań, ale jeśli mi pomożecie, będę wdzięczna.
-
stokrotkaa87
Post autor: stokrotkaa87 »
Jak wyglądaje oprogramowanie do sklepu internetowego każdego z Was? Wiem, że nie każdy prowadzi, ale interesują mnie fakty. Muszę coś takiego sobie kupić i dobrać, dlatego jestem otwarta na wasze propozycje. Dodam, że zależy mi na tym, by mieć większość opcji w jednym miejscu, bez szukania i kombinowania.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktualności
- ↳ Finanse
- ↳ Firmowa strona
- ↳ Inne tematy
- ↳ Inwestycje
- ↳ Lokal firmowy
- ↳ Deweloperzy
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Przemysł