Polecam Biznes Info Sp. z o.o.

W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat znanych nam firm. Chcesz się dowiedzieć które firmy są godne polecenia, a których należy unikać? Wejdź tutaj!
Zachariasz

Polecam Biznes Info Sp. z o.o.

Post autor: Zachariasz »

Hej! Czy macie jakieś opinie na temat firmy...
lolek

Re: Polecam Biznes Info Sp. z o.o.

Post autor: lolek »

Nie. A tak przy okazji, jak jesteśmy przy temacie prowadzenia biznesu itd. To kojarzycie może firmę LOCO COMMERCIAL? Tak pytam, ponieważ słyszałam, że u nich właśnie można znaleźć atrakcyjne lokale usługowe warszawa pod biznes. Czy to prawda? Czy ktoś z was może już dzięki nim znalazł miejsce pod swój biznes?

krzyżyk srebrny duży męski
ilunois

Post autor: ilunois »

No wiecie, w biznesie różnie czasem idzie, ale ja na przykład uwielbiam, jak mogę coś ratować, bo wtedy czuję się spełniona. No i póki co po prostu sprawdzam sobie, jak powinna wyglądać restrukturyzacja i jej przykłady jakie są. To wcale nie jest takie przerażające, jak nam się wydaje, powiem Wam szczerze. Widzę to po prostu.
franiaa

Post autor: franiaa »

Natomiast mnie interesują profesjonalne laboratoria diagnostyczne... Chciałabym otworzyć u siebie jedną placówkę, aby też prowadzić specjalistyczne badania. Zastanawia się dlatego - gdzie najlepiej byłoby zakupić sprzęty i inne rzeczy? Może ktoś z was ma większe doświadczenie i może mnie nakierować?
kotusia

Post autor: kotusia »

U mnie sporo spraw ma to do siebie, że czeka na rozwiązanie, mam na myśli mój własny e-biznes. Mam jednak też na oku możliwość założenia odpowiedniego biura i na pewno będą mi w nim potrzebne urządzenia klimatyzacyjne . Może jednak dobrze to sprawdzić? Co mi radzicie?
coalaa

Post autor: coalaa »

Dla mnie najważniejszą kwestią tak naprawdę jest to, że po prostu sprawdzam niektóre możliwości, niemniej jednak pod wieloma względami sprawdzam niektóre opcje i jak sobie coś mogę ogarnąć, to na pewno tyle, żeby coach biznesowy był dla nas odpowiedni. No i ja właśnie sobie to mogę sprawdzić z fachowcami, czyli z Wami.
iness

Post autor: iness »

Jak powinien wyglądać harmonogram budowlany , żeby można powiedzieć, że w pełni powinien być zatwierdzony przez firmę , która go ode mnie przyjmuje? Nie miałam nigdy możliwości wykonywać go sama, ale dziewczyna, która się tym zajmowała, poszła na urlop macierzyński i to dopiero dylemat. Dlatego bardzo Was proszę o wskazówki i o pomoc.
ikka

Post autor: ikka »

A mnie właśnie zainteresowała oferta https://mpltechma.pl/ - ponieważ chciałabym zautomatyzować swój magazyn. Tak, aby był dział sprawnie i niezawodnie... A tak się składa, że tam znalazłam różne rozwiązania, nawet jak chodzi o zaplecze transportowo-manipulacyjny. Myślę, że zdecyduję się na ich usługi.
aishaa

Post autor: aishaa »

A jak planujecie przykładowo otworzyć swój sklep internetowy, to warto byłoby też się zgłosić do firmy Aurora Creation, która
oferuje między innymi software house białystok ,wdrażania magento, shopware itd. Z ich pomocą możecie stworzyć dobrze funkcjonalny sklep.
aliaa

Post autor: aliaa »

W moim przekonaniu najważniejsze jest wyposażenie hal magazynowych i innych miejsc w placówce. Mam nadzieję, że uda mi się to jakoś rozwiązać, problemem jest jednak to, co mogę zrobić i jak do tego wszystkiego rozliczenie wykonać. Chodzi mi o to, że mam zamiar kupić tego rodzaju https://inter-technik.pl/pl/c/Meble-warsztatowe/17 meble warsztatowe. Moim zdaniem to dobry plan, ale jednak mnie co nieco blokuje.
dacota

Post autor: dacota »

W dużej mierze zastanawiam się, jak powinny wyglądać rozwiązania z zakresu IT dla biznesu. Pewnie sporo można by u mnie zrobić, ale jako że się na tym nie znam, wolałabym, żeby ktoś mi doradził. Może od razu zdradzę, że zainteresowała mnie firma https://www.thinq.pl/ i w niej chcę właśnie działać. Wierzę, że zdecydowanie to jest miejsce, które powinnam dotknąć, by odpowiedzialnie zadziałać w kategorii takich opcji.
czesławaa

Post autor: czesławaa »

Na pewno warto skupić się na funkcjonalności samej sieci, bo od tego też zależy prawidłowe funkcjonowanie poszczególnych programów, systemów itd. Także na pewno warto byłoby wiedzieć, jak powinna wyglądać prawidłowa konfiguracja sieci bezprzewodowych . W tym zakresie może wam pomóc firma Aspekt.
pajak

Post autor: pajak »

Szukając nowych sposobów na rozwój swojego biznesu, warta rozważenia jest telewizja dla biznesu. Szeroka oferta programowa i możliwość dostosowania do potrzeb firmy sprawiają, że jest to godne uwagi rozwiązanie. Myślę, że warto pomyśleć o wdrożeniu tego rozwiązania, aby zwiększyć atrakcyjność swojej firmy.
ODPOWIEDZ