Polecam Centrum Szkoleniowe Q33 Sp. z o.o.
W tym miejscu dzielimy się opiniami na temat znanych nam firm. Chcesz się dowiedzieć które firmy są godne polecenia, a których należy unikać? Wejdź tutaj!
-
lutek88
Re: Polecam Centrum Szkoleniowe Q33 Sp. z o.o.
Post autor: lutek88 »
Jak chciałbym otrzymać teraz certyfikat f gaz na montaż klimatyzacji. Tak zrobiłem mały wywiad i dowiedziałem się, że takie szkolenia prowadzone są naprawdę dobrze przez A/Cademy. Czy ktoś z was może też się u nich szkolił?
-
Lunar
Post autor: Lunar »
Dynamiczny rozwój rynku wymusza na profesjonalistach ciągłe doskonalenie swoich umiejętności negocjacyjnych i interpersonalnych. Szkolenia z zakresu umiejętności miękkich, dostępne na https://4grow.pl/, pomagają w nabywaniu i doskonaleniu tych kompetencji, co jest kluczowe dla efektywnego funkcjonowania w każdej branży.
-
fionaa
Post autor: fionaa »
Jak wiadomo, w sieci znajdziemy mnóstwo ofert, które gdzieś tam są dla nas ważne, jednak uważam, że też powinniśmy mieć na uwadze, czy dane szkolenie ma wpis i dostaniemy zaświadczenie o jego odbyciu. Dlatego dla mnie profesjonalny kurs rysowania ma tylko jedno miejsce i w nim mam zamiar po prostu poszukać rozwiązań. Co sądzicie, dobrze myślę?
-
słodziaczek
Post autor: słodziaczek »
Szkolenia rozwojowe to coś, na czym mi zależy, dlatego bardzo mocno skupiam się na znalezieniu odpowiednich. Tutaj mogę powiedzieć, że akademia menedżera mnie zaciekawiła. Mam za sobą jakieś takie opcje, które pozwolą mi na to, żebym się w temacie przywództwa rozwinęła. Myślę, że pomoże mi to w karierze.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktualności
- ↳ Finanse
- ↳ Firmowa strona
- ↳ Inne tematy
- ↳ Inwestycje
- ↳ Lokal firmowy
- ↳ Deweloperzy
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Przemysł