Jakie są Wasze ulubione triki na optyczne powiększenie małych przestrzeni?
Mam na myśli różne sposoby aranżacji, które pomogą nadać małemu pokojowi więcej przestrzeni, zarówno wizualnie, jak i funkcjonalnie. Myślę o doborze kolorów, mebli, oświetlenia i dodatków. Co sądzicie o używaniu luster, jasnych farb czy wielofunkcyjnych mebli? Jakie rozwiązania sprawdziły się u Was w małych pomieszczeniach? Chętnie poznam Wasze sugestie i doświadczenia!
Przeczytałem coś takiego - jak urzadzic maly pokoj 7m2 - jak to wygląda?
Jak zaaranżować mały pokój 7m²?
Zapraszamy tutaj wszystkich, którzy potrzebują rad i wskazówek w sprawach dotyczących prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Jak możemy Ci pomóc?
Re: Jak zaaranżować mały pokój 7m²?
Post autor: Basia11 »
Cześć! Mam do urządzenia mały pokój o powierzchni 7 m² i szukam sposobów, żeby był praktyczny, ale jednocześnie ciekawy wizualnie. Myślę o zasłonach z geometrycznymi https://magiawnetrz-sklep.pl/zaslony-we ... metryczne/ wzorami, które mogłyby dodać wnętrzu charakteru. Czy takie wzory sprawdzają się w małych pomieszczeniach? Może macie pomysły na inne dodatki, które optycznie powiększą przestrzeń? Będę wdzięczna za Wasze rady!
Re: Jak zaaranżować mały pokój 7m²?
Post autor: inhome »
To są wyzwania, ponieważ jeśli to jest pokój sypialniany, to już łóżko zabiera nam sporo przestrzeni. W takim wypadku może nie stawiajmy tu mebli garderobianych... Albo zaaranżujmy właśnie garderobę, wtedy piękne lampy stojące mogą się przydać i dużo LED-ów.