zakupy w fatpol tools

Zapraszamy tutaj wszystkich, którzy potrzebują rad i wskazówek w sprawach dotyczących prowadzenia własnej działalności gospodarczej. Jak możemy Ci pomóc?
Awatar użytkownika
Skalosz98

zakupy w fatpol tools

Post autor: Skalosz98 »

Siemka forumowicze. Zamawialiście kiedyś cokolwiek w sklepie fatpol tools? Mają tam oprzyrządowanie dla przemysłu do róznych maszyn CNC. Akurat potrzebuję kupić kilka elementów, a ich oferta dość mocno mnie zainteresowała. Chcielibyście wypowiedzieć się na ten temat, coś polecić albo odradzić? Na pewno przydałoby mi się spojrzenie kogoś innego, dzięki! :D
Awatar użytkownika
gilbert_77

Re: zakupy w fatpol tools

Post autor: gilbert_77 »

Jeśli chodzi o ten sklep to ja zamawiałem tam między innymi kły tokarskie, ale nie tylko, bo asortyment mają oczywiście o wiele bogatszy. Warto wiedzieć, że to jest w ogóle producent oprzyrządowania i moim zdaniem robi kawał dobrej roboty, bo nie da się narzekać na jakość czy trwałość części i innych elementów. Czyli ogólnie bardzo polecam, super sprawa ;)
kenzaa

Post autor: kenzaa »

Nie wiem co to za firma, ale fakt jest taki - że w sieci znajdzie się najróżniejsze firmy... Jak chodzi o mnie, to zastanawiam
się teraz nad tym czy u firmy Lemdoor zamówić dla siebie bramy garażowe swarzędz - bo wydają się być solidne. Co wy na to?
mijaa

Post autor: mijaa »

Natomiast ja tak myślę, żeby wykonać dla dzieci suchy basen. Już wstępnie na oku mam zbiornik, ale jeszcze
pozostaje kupić piłki basenowe w sklepie Everplast , bo ich oferta wydaje się być naprawdę dobra. Czy ktoś z was może ich kojarzy?
malutkaa

Post autor: malutkaa »

Jak szukacie artykuły sportowe, to całkiem nieźle tutaj prezentują się produkty https://ensport.pl/ekspandery . Tam można znaleźć najróżniejsze ubrania, obuwie, sprzęty do treningów, także jest z czego wybierać... Ja też w sumie mam kilka rzeczy tam na oku i z pewnością coś zamówię dla siebie.
mariah

Post autor: mariah »

Nie znam tej firmy, ale też wszystko zależy co szukacie, bo sklepów w sieci jest wiele... Ja teraz szukałam piasek dla papug falistych i też już udało mi się znaleźć coś odpowiedniego na stronie tuzoo.pl. Zobaczcie sami...
ODPOWIEDZ