usługi BHP dla firm
W tym dziale dyskutujemy o wszystkim i o niczym. Poruszamy tematy z różnych dziedzin, dzielimy się wiedzą, pomagamy i po prostu rozmawiamy 
- dobieslaw1978
usługi BHP dla firm
Post autor: dobieslaw1978 »
Witajcie forumowicze. Powiedzcie mi, czy korzystaliście kiedyś z profesjonalnej obsługi BHP we Wrocławiu? Ja akurat mam nadzieję znaleźć odpowiedniego partnera, który zapewni mi kompleksową i skuteczną ochronę pracowników oraz spełni wszystkie wymagania prawne. Podpowiecie mi, na co powinienem zwrócić uwagę? Z góry dziękuję za wszelką pomoc i cenne wskazówki. Pozdrawiam serdecznie!
-
Rambo
Re: usługi BHP dla firm
Post autor: Rambo »
Zlekceważenie potrzeby stosowania odpowiedniego wyposażenia ochronnego jest jednym z najgroźniejszych zaniedbań w zakresie BHP. Każdy pracownik powinien być wyposażony w odzież i sprzęt ochronny dostosowany do specyfiki wykonywanych zadań. Informacje na temat odpowiedniego wyposażenia ochronnego i jego znaczenia dla bezpieczeństwa można znaleźć tutaj https://wiadomosci.olsztyn.pl/5-razacyc ... ej-firmie/ i to nie tylko zabezpieczenie przed urazami, ale także obowiązek pracodawcy wynikający z przepisów prawa pracy.
-
bezimienna
Post autor: bezimienna »
Lubię po prostu szukać dobrych rozwiązań dla mojej firmy, tak by pracownicy czuli, że są zaopiekowani, dlatego też zaczęłam rozważać dodatkowe wyposażenie przeciwpożarowe. Zrobiłam sondę i wiem, że prądownica by się przydała. Mam nadzieję, że powiecie mi, gdzie ją mogę dostać ogólnie?
-
natx
Post autor: natx »
Ja korzystam z usług Wrocławskiej firmy Elmar to firma BHP , która zapewnia bezpieczne i jakościowe artykuły jak i odzież roboczą. Testowałam wiele rozwiązań i tylko te od Elmaru spełniają moje oczekiwania
-
Alicja2024
Post autor: Alicja2024 »
Hej, ja ze swojej strony polecam kursy z bezpieczeństwa i higieny pracy online. Można je potraktować jako rzetelne uzupełnienie informacji i źródło wiedzy, do którego w każdej chwili w razie potrzeby można wrócić. Ja korzystam z www.webszkolenie.pl i jestem zadowolona 
boot asus
boot asus
-
Błogi
Post autor: Błogi »
Zarządzanie bezpieczeństwem w pracy to nie tylko obowiązek prawny, ale przede wszystkim dbałość o zdrowie i życie pracowników. Kluczowe znaczenie mają tutaj odpowiednie procedury oraz regularne szkolenia, które pozwalają pracownikom na świadome działanie w sytuacjach potencjalnie niebezpiecznych. Więcej na temat efektywnych szkoleń z zakresu zarządzania bezpieczeństwem można przeczytać na stronie https://ekutno.pl/pl/642_artykuly-spons ... nikom.html. Systematyczne szkolenia z zakresu BHP pomagają ograniczyć ryzyko wypadków i budują kulturę bezpieczeństwa w miejscu pracy.
-
nacia
Post autor: nacia »
Jedną z usług BHP z jakich korzystam to automat vendingowy na moim magazynie! Dzięki temu praca tam jest skoordynowana i bezpieczna. Moje automaty są od Cribspot
-
natx16n
Post autor: natx16n »
Nie tylko usługi, ale i artykuły! Jednym z artykułów, jaki używam w firmie jest bezpieczny nóż BHP , który przydaje się nam na co dzień. Jednak znaleźć taki, który spełniałby nasze oczekiwania nie było łatwo. Wybraliśmy firmę Jusky. I to był strzał w 10!
-
iszka
Post autor: iszka »
Ja sie wlasnie dowiedzialam, ze Ekofit ma też kursy dla właścicieli firm, którzy sami chcą pełnić obowiązki służby BHP. Dla małych biznesów może to być tańsza opcja niż zatrudnianie dodatkowej osoby.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Aktualności
- ↳ Finanse
- ↳ Firmowa strona
- ↳ Inne tematy
- ↳ Inwestycje
- ↳ Lokal firmowy
- ↳ Deweloperzy
- ↳ Pomysł na biznes
- ↳ Firmy produkcyjne
- ↳ Przemysł